omzetbelasting berekenen

Uw omzetbelasting invullen

Welkom bij Digits Administratie. Een jong kantoor, gevestigd Rotterdam waar u heen kunt voor al uw administratieve zaken. Digits Administratie is met name gericht op starters en het midden- en kleinbedrijf, maar verleent ook diensten aan particulieren. Ook voor ondersteuning van administratiekantoren bent u bij ons aan het goede adres. Want het komt steeds vaker voor dat administratiekantoren onvoldoende geschikt personeel binnenshuis kunnen krijgen of houden. Digits Administratie kan u van dienst zijn voor een afgesproken periode of gedurende een specifiek project. Digits Administratie voor al uw: Administratieve dienstverlening en ondersteuning, Boekhouding, Jaarrekening, Belasting aangifte.

Een groot voordeel van het uitbesteden van de administratie is, dat u ten alle tijden een beroep op onze diensten kunt doen, zonder alle rompslomp van een vaste medewerker. Alle sociale lasten, premies e.d. zijn voor onze rekening. U ontvangt slechts een faktuur voor de momenten waarop u gebruik heeft gemaakt van onze diensten. Welkom op de website van Digits Administratie Digits Administratie richt zich met name op de startende ondernemer en het MKB. Uiteraard kunnen wij ook de mogelijkheid bieden om het voorbereidende werk te verrichten voor de grotere bedrijven dit in verband met de recente ontwikkelingen ten aanzien van het WID/MOD reglement. Digits Administratie staat voor kwaliteit en accuraatheid. Omzetbelasting incullen. Dit in combinatie met de concurrerende prijzen maakt Digits Administratie een erg aantrekkelijke partner in het voorzien van administratieve en fiscale ondersteuning. Wilt u meer informatie over de diensten van Digits Administratie? Diensten van Digits Administratie

Digits Administratie kan u in vele behoefte voorzien. Van volledige administraties tot en met het enkel op maken van een fiscale aangifte. Een opsomming van de diverse diensten: Administratie, Loonadministratie, Omzetbelasting, Loonbelasting, Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting, Ondernemingsplannen, Marketing, Operationeel, Financieel Ons huidige klantenbestand is verdeeld over diverse branches waardoor wij gedegen kennis van zaken hebben en u beter kunnen bijstaan bij o.a. het opstarten van een nieuwe onderneming, het zich voordoen van een vraagstuk etc. Wilt u graag weten wat voor diensten Digits Administratie voor u zou kunnen overnemen en wat de daarbij behorende kosten zouden zijn dan verzoek ik u ons formulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 2 werkdagen contact met u opnemen op een door u aangegeven wijze. Omzetbelasting invullen en berekenen. Digits Administratie beweegt zich door de gehele breedte van alle branches. Hieronder een verkort overzicht van onze lopende projecten: ICT bedrijf Bedrijf gevestigd te Delft. Houdt zich bezig met de ontwikkeling en onderhoud van internetsites. Onze zaken: Volledige administratie inclusief fiscale zaken. Fotografie Bedrijf gevestigd te Hellevoetsluis.

Houdt zich bezig met het maken en het ontwikkelen van portretfoto’s. Onze zaken: Volledige administratie inclusief fiscale zaken. Tevens geassisteerd in de opstart van de onderneming en het opstellen van een daarbij behorend OP. Webwinkel Bedrijf gevestigd te Arnhem. Houdt zich bezig met het verkopen van nieuwe en 2e hands computeronderdelen. Onze zaken: Volledige administratie inclusief fiscale zaken. Tevens opstart van onderneming begeleid en daarbij behorende OP opgemaakt waaruit vergaring vermogen kwam. Schoonheidssalon Bedrijf gevestigd te Rotterdam. Houdt zich bezig met het verzorgen van nagels, zonnestudio en massages. Omzetbelasting berekenen en invullen en betalen. Onze zaken: Op dit moment midden in een overname.

Door middel van jaarrekeningen en OP inclusief versterkt Marketingplan vermogen verstrekking door kredietinstelling. Zodra alles rond is zal de volledige administratie inclusief fiscale zaken worden gevoerd door Digits Administratie. Dit is een greep uit het klantenbestand van Digits Administratie. Mocht u interesse hebben in de diensten die Digits Administratie u kunt bieden dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of u kunt het Feedback-formulier invullen waarna wij binnen 2 werkdagen contact met u zullen opnemen. Tevens kunt u altijd bij ons terecht voor vragen omtrent probleemstellingen. Wij zullen u altijd te woord staan en u helpen met een passende oplossing.

 

Digits Administratie heeft de volgende merken / diensten: ob invullen, boekhouding, belastingsubsidies, ondernemingsplan-schrijven, inkomstenbelasting, t-biljet, p-biljet, ib invullen, inkomstenbelasting, hulp bij belasting, omzetbelasting, loon-belasting, midden-kleinbedrijf, jaarrekeningen, jaaropgaves, belastingconsulent, eigenbedrijf, dividendbelasting, belastingadviseur, belastingteruggave.

Digits Administratie is te vinden in de omgeving van Zuid-Holland, Randstad, Utrecht, Hoogvliet, Rijswijk, Pijnacker, Schiedam, Pernis, Hillegersberg, Spijkenisse, Vlaardingen, Capelle aan den Ijssel, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Zevenkamp, Ommoord, Berkel en Rodenrijs, Naaldwijk, Maassluis.

 

uradministratie faillissementsadministratie faktuuradministratie internet viaadministratie mkb prijzenadministratie online starter tarievenadministratie online urenadministratie voerenadministratie facturatie softwareadministratie incasso AdministratieboekhoudingadministratiekantoorfiscaalAdministratieffinancieeldigitsdigits administratiestartersondernemerszelsftandigenstartendeondernemersEenmanszaakBVCVAdministratieboekhoudingfiscaalsubsidiesondernemingsplanjaarrekeningomzetbelastingloonbelasting,vennootschapsbelasting,inkomstenbelasting,OB,LB,VPB,IB,Belastingdienst,Rotterdam,den haag ,utrecht,amsterdam,breda,zuid holland,nederland, delft, eindhoven

- administratie - administratiekantoor - eenmanszaak - belastingaangifte - ondernemers - boekhouder